Oua umplute cu hrean

de Lavinia in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2012 | 5491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 13 oua fierte tari
  • 1 hrean potrivit
  • 1 lingura mustar
  • 350-400 ml ulei
  • gogosar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu hrean:

Taiem ouale in 2 si scoatem galbenusurile la fiecare.Din 2 galbenusuri,mustar,putina sare si ulei facem maioneza.

Hreanul il dam pe razatoarea mica si il amestecam cu restul galbenusurilor, sare dupa gust si 2/3 din maioneza. Umplem fiecare albus cu pasta de hrean si decoram cu maioneza si gogosar.

Este un aperitiv de efect si foarte gustos!Nu lipeseste niciodata de pe masa de sarbatoare!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Lau 1

31.12.2012, 19:53

Rocsi 1

01.01.2013, 12:01

Nu am mai servit pana acum

Lavinia 1

01.01.2013, 15:02

Rocsi sunt delicioase mai ales daca prepari dinainte hreanul cu putin zahar si apa sau supa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si marar