Orecchiette proaspete cu carne si sos de rosii

de Bya Ralu in Paste, 14 Iul 2018 | 5276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste proaspete orecchiette
  • o tava de carne cuburi (puteti folosi de care doriti)
  • 1 ceapa mare verde
  • ulei de masline
  • passsata di pomodoro (sos de rosii)
  • sare/piper
  • 1-2 felii de cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orecchiette proaspete cu carne si sos de rosii:

Carnea se taie in bucati mai mici, se pune la prajit in ulei de masline.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert, se condimenteaza dupa gust.

Cand carnea e aproape gata, se adauga ceapa taiata solzisori, sosul de rosii, apa si pastele care vor fierbe impreuna cu sosul.

Cand sunt gata, se adauga bucatele de cascaval (din cele felii).

Se servesc calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orecchiette proaspete cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata, o mancare gustoasa