Omleta umpluta in crusta de malai

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2014 | 7444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei rosii
  • 5 oua
  • 150 gr. cascaval ras
  • patrunjel verde tocat
  • 5 lingurite ras de malai
  • 5 lingurite ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta umpluta in crusta de malai:

Curatam ardeii de cotoare si seminte, ii spalam si ii taiem cubulete,apoi ii coacem in tigaia antiaderenta pana se inmoaie.

Punem intr-o craticioara mica antiaderenta 1 lingurita de ulei,apoi 1 lingurita rasa de malai si lasam cateva secunde sa se prajeasca usor malaiul.

Turnam peste malaiul auriu 1 ou batut, asezam bucatele de ardei copt si verdeata tocata, lasam la foc mic omleta sa se coaguleze oul.

Presaram cascaval ras + sare si piper dupa gust, apoi impachetam omleta in doua, o scoatem pe platou si trecem la prepararea urmatoarei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta umpluta in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf