Omleta cu dovlecei

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2012 | 3510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 4 oua
  • 4 felii salam
  • 4 felii sunca
  • 4 felii de cas sarat
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei:

Dovleceii se curata de coaja si se taie cubulete si se pun la calit in putin ulei.

Mezelurile si branza se taie si ele bucatele si cand dovlecelul este pe jumatate facut se adauga si ele in tigaie.

Separat ouale se bat cu sare si se pun in tigaie. Se acopera cu un capac sa se inchege ouale fara a mai intoarce omleta>

 

POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

puteti adauga si ardei gras rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]