Oase de porc la cuptor

de gaby_gabytza in Porc, 29 Apr 2013 | 11509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g oase porc
  • 200 ml vin
  • piper
  • usturoi pudra
  • sare
  • condimente
  • boia de ardei iute
  • 1 lingura miere
  • 4 linguri bulion
  • 30 ml ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oase de porc la cuptor:

(eu am avut oase de purcel de casa si erau carnoase)

Spalam bine oasele de porc si le condimentam cu sare,piper,usturoi si condimente dupa gust.Le asezam intr-o tava(eu am avut tigaie dry cooker) si rasturnam paharul de vin deasupra , acoperim tigaia cu o folie si dam la cuptor.

Cu 10 minute inainte sa scoatem carnea rumenita frumos de la cuptor dam focul mic si rasturnam peste carne sosul pregatit din bulion+ulei+mire+boia.Dupa 10 minute stingem focul la cuptor si lasam sa se raceasca putin in tava.

Eu am servit cu gogosari si conopida din otet

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oase de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu afumatura si vin rosu