Musaca cu cascaval

de alina_paula in Mancaruri cu carne, 9 Oct 2012 | 4884 vizualizari

 

o r eteta pentru copii simpla si gustoasa...dar si parintii o vor savura cu placere...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pui tocata (poate fi si de porc, vita sau amestec)
  • 3 cepe
  • sare, piper, boia dulce, cimbru uscat
  • 1,5 kg cartofi
  • 2 oua
  • cascaval 250g
  • rosii 5 buc
  • 3 linguri ulei +2 linguri ulei pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu cascaval:

Cartofii se  curata si se pun la fiert 15 minute.

Ceapa se toaca marunt, se pune uleiul si apa si se fiebe pana cand aceasta  se inmoaie , apoi se pune carnea, sarea si condimentele.

Cartofii se scot si se lasa la racit.Cand s-au racit cat sa poata fi tinuti in mana se taie rondele  mai grosute.

Rosiile se taie rondele.

O tava se unge cu ulei, se pune jumatate din compozitia de carne, un strat de rosii, alt strat de carne si deasupra cartofi.

Oualele se bat cu furculita si se pun peste cartofi.

Se pune tava in cuptor pana se rumemeste putin deasupra.

Se scoate tava, se pune cascavalul ras si se mai introduce tava in cuptor aproximativ 5 min.(pana se rumeneste cascavalul).

Se serveste calda cu ardei in otet sau orice alte salate acre.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]