Musaca cu carne tocata de pui si parmezan

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 8 Dec 2014 | 4530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,500 kg de cartofi
  • 1 kg de carne tocata de pui
  • 200 gr de parmezan
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 2-3 lg lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne tocata de pui si parmezan:

Cartofii ii fierbem in apa cu putina sare,cand sunt gata ii lasam sa se raceasca si ii curatam.Intr-o tigaie punem putin ulei si carnea tocata de pui si o lasam sa se faca bine.Ceapa se toaca și se înăbușe câteva minute împreună cu carnea tocata de pui.

Se adaugă sare și piper.Intr-un vas termorezistent se așează un prim strat din cartofii fierți .Se pune 1/2 din carne,se rade parmezan, un alt strat de cartofi,unul de carne și iar radem parmezan. Se bat ouale, se amesteca cu laptele, sare si putin piper si se toarna peste compozitia din vasul termorezistent. Se da la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne tocata de pui si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]