Pilaf cu fasole rosie si bacon

de adnas54 in Mancaruri cu carne, 30 Mar 2010 | 5083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana orez, cca. 100 gr.
  • 1 cutie de fasole rosie
  • ceapa rosie + praz
  • morcov
  • 1 rosie  
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • ulei, sare, piper,
  • verdeata tocata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu fasole rosie si bacon:

Ceapa taiata julien se caleste intr-o cratita cu ulei . Se adauga morcovul taiat cubulete sau pe lung si prazul taiat in rondele. Dupa ce s-au calit putin se adauga orezul, complectand cu zeama de legume, plus sosul de la fasolea rosie. Daca aveti fasole uscata, dupa ce ati fiert-o, puteti folosi zeama rosie la orez. Acesta va capata o culoare roze si efectul va fi aparte. Dar mai usor si comod cu conservele din supermarket.

Se fierbe totul pana ce orezul e fiert, se adauga apoi si fasolea si se mai lasa cateva minute. Daca e cazul mai adaugati sare, piper, vegeta si verdeata tocata, mai amestecati inca pe foc circa 2 min.
Se serveste pur si simplu sau drept garnitura alaturi de carnati, afumatura, bacon....
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu fasole rosie si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

31.03.2010, 12:36

nu am mancat niciodata, dar imi face cu ochiul combinatia de fasole cu orez

nadina73 1

31.03.2010, 16:44

felicitari arata foarte bine

mena29 1

31.03.2010, 22:40

mmmmmmmmm ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat