Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata

de mosuletulene in Prajituri, 21 Iul 2013 | 5781 vizualizari

 

M-am pus iara pe gatit si iata mi-am amintit si reteta s-o postez. Pofta buna va urez!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua intregi
  • 4 galbenusuri
  • 4 pliculete de zahar vanilat
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 200 g ciocolata 55% cacao
  • 25-30 ml lapte
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata:

Se topeste ciocolata cu laptele pe bain-marie

Se bat bine ouale intregi cu galbenusurile, se adauga 150 grame zahar si zaharul vanilat, se bate in continuare, cand s-a incorporat bine zaharul se adauga faina si se bate in continuare, iar la sfarsit se adauga ciocolata topita si se bate pana se incorporeaza si aceasta.

Compozitia am pus-o in forme de teflon cu un diametru de 6-7 cm si le-am dat la cuptorul bine incins cam 6 minute cat sa mai ramana ciocolata lichida in interior.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

angyb 1

22.07.2013, 11:11

butoiaurora76 1

22.07.2013, 23:08

Perfecta!

Bya Ralu 1

07.05.2015, 15:20

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]