Mini pizza

de biancas76 in Pizza, 24 Iul 2010 | 25490 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluatul se face din:

  • 600 g faina
  • 500 ml lapte caldut
  • un cub de drojdie
  • putina sare
  • 6 linguri de ulei

Umplutura:

  • 300 g sunca taiata cubulete
  • 300 g ciuperci
  • 2 cepe rosii
  • 4 oua fierte
  • miez de rosii
  • oregano
  • busuioc
  • sare

Deasupra

  • 1 ou batut
  • cascaval
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

Din ingredientele aluatului se face un aluat care se lasa la dospit pentru 45 minute- o ora la loc caldut. Sunca, ciupercile, ceapa se taie cat de marunt puteti. Cand aluatul a crestut destul se intinde pe masa cu sucitorul.

Se unge foaia cu sos de rosii -eu am avut miez de rosii in care am adaugat cateva frunze de busuioc proaspat tocate , oregano uscat , cateva frunze de patrunjel si sare. Pe rand se pun: sunca, apoi ciupercile si ceapa, oul

Aluatul se face sul si cu un cutit se taie bucati groase de 2-3 cm. Aceste bucati se pun in tava pregatita cu hartie de copt si se ung deasupra cu un ou batut si se presara cascaval razuit. Am dat la cuptor pentru 25 minute.

Se servesc calde sau reci, cu ketchup usor picant pus deasupra.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se poate injumatatii cantitatea de ingrediente deoarece ies cam 3 tavi jumatate din acest aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza picanta cu blat Alka Pizza Casei