Mini pizza

de biancas76 in Pizza, 24 Iul 2010 | 25074 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluatul se face din:

  • 600 g faina
  • 500 ml lapte caldut
  • un cub de drojdie
  • putina sare
  • 6 linguri de ulei

Umplutura:

  • 300 g sunca taiata cubulete
  • 300 g ciuperci
  • 2 cepe rosii
  • 4 oua fierte
  • miez de rosii
  • oregano
  • busuioc
  • sare

Deasupra

  • 1 ou batut
  • cascaval
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza:

Din ingredientele aluatului se face un aluat care se lasa la dospit pentru 45 minute- o ora la loc caldut. Sunca, ciupercile, ceapa se taie cat de marunt puteti. Cand aluatul a crestut destul se intinde pe masa cu sucitorul.

Se unge foaia cu sos de rosii -eu am avut miez de rosii in care am adaugat cateva frunze de busuioc proaspat tocate , oregano uscat , cateva frunze de patrunjel si sare. Pe rand se pun: sunca, apoi ciupercile si ceapa, oul

Aluatul se face sul si cu un cutit se taie bucati groase de 2-3 cm. Aceste bucati se pun in tava pregatita cu hartie de copt si se ung deasupra cu un ou batut si se presara cascaval razuit. Am dat la cuptor pentru 25 minute.

Se servesc calde sau reci, cu ketchup usor picant pus deasupra.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se poate injumatatii cantitatea de ingrediente deoarece ies cam 3 tavi jumatate din acest aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca