Mazare cu pulpe de pui

de dakris in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2012 | 25369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 6 pulpe pui superioare dezosate
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • ulei
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • sare si/sau delikat
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pulpe de pui:

Pulpele se prajesc putin in ulei, cat sa prinda o crusta usor aurie.

Ceapa si ardeiul tocate marunt se inabusa cu 50 ml ulei si o cescuta de apa. Dupa ce s-a evaporat apa, se lasa inca vreo 5 min sa se caleasca legumele. Se adauga mazarea, apoi carnea si se sareaza dupa gust. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba (daca este necesar se mai adauga apa fierbinte). Cand mazarea s-a fiert se adauga bulionul si se mai lasa sa fiarba cca 5 min, apoi se varsa faina "dizolvata" in putina apa amestecand sa nu rezulte cocoloase. Dupa 10 min se stinge focul si se adauga mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de mazare cu snitele