Mazare cu inimioare de curcan

de ANCA in Curcan, 19 Oct 2009 | 9159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg inimi curcan
  • 1 kg mazare
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • cimbru
  • marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu inimioare de curcan:

Inimile curatate si spalate, se pun la fiert 20 minute.

Ceapa taiata solzi si morcovul taiat rondele se pun la inabusit cu putin ulei, iar dupa cateva minute se adauga inimioarele fierte, cimbrul, si se acopera cratita cu capac, lasand la foc mediu cam 10 minute. Din cand in cand adaugam cate putina zeama in care au fiert inimile. Apoi punem mazarea (am avut mazare congelata in vara), pasta de tomate si adaugam zeama cat sa acopere mancarea. 

Lasam pe foc pana cand mazarea este gata, adaugam usturoiul tocat marunt, mararul, mai lasam pe foc 1-2 minute, potrivim cu sare gustul si gata mancarica!:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu inimioare de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Mihaela 1

19.10.2009, 21:00

si Andra papa mazare.. si asa ii mai place sa culeaga boabele din farfurie

Oana 1

19.10.2009, 22:58

Eee, chiar am cumparat un pachetel de mazare congelata si tot asteptam sa-l fac...maine fac si eu sa vad ce parere are pofticiosu' mic La fel fac si eu, mazare cu morcov si ceapa

ANCA 1

20.10.2009, 11:15

bafta cu Steful, dar la cum il stiu eu, nu-mi fac griji sa rateze ceva bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]