Mancare de conopida

de madi_marin in Mancaruri de post, 10 Mar 2019 | 9453 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopidă
  • 3 ardei mici graşi coloraţi
  • 3 fire de ceapă verde
  • 10 roşioare cherry
  • 1 lingură rasă pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • mărar proaspăt
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de conopida:

Se pune o oală cu apă la fiert.

Când clocoteste, se adaugă sare şi se opăreşte conopida ruptă în bucheţele mici pentru 5 minute.

Separat se căleşte ceapa verde tocată, apoi se adaugă ardeii tăiaţi fâşii şi roşioarele cherry tăiate în sferturi.

Se lasă la foc mic 10 minute, apoi se adaugă pasta de tomate dizolvată în puţină apă şi conopida opărită.

Se amestecă, se adaugă sare şi piper după gust şi se acoperă cu un capac.

Se lasă să fiarbă împreună maxim 10 minute, după care se stinge focul şi se adaugă mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de hrisca