Mamaliguta umpluta

de fluturas in Mancaruri cu carne, 16 Mar 2010 | 6122 vizualizari

 

asta e o incercare a mea dupa reteta 'Mamaliguta Colosseum" a lui Bucataras Dragos..
nu mi-a reusit aspectul asa ca am numit-o altfel.

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de porc(eu am folosit pulpa cu putina grasime)
  • o cutie ciuperci mici intregi
  • cativa catei de usturoi
  • un pahar de vin alb
  • sare,piper
  • oregano
  • cimbru
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta umpluta:

Se taie carnea in bucati mai mari(asa am facut eu),se calesc in ulei incins,se adauga ciupercile .Cand sunt perpelite bine,se adauga vinul,condimentele si se lasa la foc mic 10 minute.Se opreste  si se pune un capac pentru a-si imbina aromele toate ingredientele.Se face o mamaliguta ,se pune intr-un castron mare uns cu ulei interior apoi se aseaza altul mai mic uns exterior pentru a se forma scobitura.Eu cred ca aici am gresit si nu am lasat putin mamaliga sa se raceasca putin,m-am grabit.Se umple mamaliguta cu compozitia si se presara patrunjel verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

rivka 1

16.03.2010, 23:52

arata foarte bine

Rocsi 1

17.03.2010, 13:25

fluturas 1

17.03.2010, 16:45

multumesc tuturor pentru complimente,eu am fost tare nemultumita ca nu am reusit sa-i dau forma din reteta originala!
rivka,sper ca ti-a placut ca zambesti cu toti dintii!
Teo,ai dreptate,suntem aproape,poate ne vedem la o masa imbelsugata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Beef Bourguignon