Mamaliga cu tarate

de costi7hector in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2019 | 4214 vizualizari

 

Reteta romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • 350 g malai,
  • 50 g tarate,
  • 1 l apa,
  • ulei,
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu tarate:

Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei in tuci.

Cand clocoteste apa, se da focul mic si se adauga malaiul in ploaie, amestecand continuu cu un tel. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se adauga si taratele, tot amestecand continuu. Dupa ce dau cateva clocote, se opreste focul si se lasa cateva minute la racorit, apoi se scoate in vas de lut. Se serveste ca garnitura la friptura, sarmale, cu branza si smantana sau cum doriti. :P Serviti cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu tarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte umplute cu salata boeuf