Dovlecel in aluat de snitele

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2012 | 3795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un dovlecel
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri apa rece(daca mai este necesar mai puneti depinde de dimensiunea lingurii)
  • 1/2 lingurita sare
  • piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel in aluat de snitele:

Dovlecelului spalat si curatat de coaja i se scoate mijlocul si se taie la 1 centimetru grosime, apoi se dau deoparte. Ouale sa sparg intr-un castron, peste ele se pune sare, piper si faina, se amesteca bine cu un tel sa nu faca cocoloase, apoi se adauga treptat apa pana se obtine un aluat ca de clatite mai groase. In acest aluat se va introduce fiecare felie de dovlecel si se vor pune la prajit in tigaia cu ulei. Se vor praji si pe o parte si cealalta, apoi se scot pe hartie absorbanta.

Se pot folosi ca garnitura la snitele sau ca aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]