Macaroane uriase umplute

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2010 | 7892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati de macaroane groase
  • 125 gr branza dulce
  • 200 gr branza sarata telemea de vaca
  • 200 gr smantana
  • 1 ceapa rosie
  • piper
  • 2 oua
  • 150 ml lapte dulce
  • 150 iaurt natural
  • 50 gr parmezan ras
  • 3-4 linguri cu ulei
  • 3-4 ciuperci proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane uriase umplute:

Se curata si se taie marunt ceapa si se pune la prajit,baconul se marunteste si el si se adauga peste ceapa,acelasi lucru se va face si cu ciupercile si apoi se lasa la racit.   in acest timp ,separat intr-un vas ,se amesteca branza dulce cu cea sarata ,smantana si compozitia din tigaie(prajala)Cu o lingurita mica si cu dexteritate si rabdare se vor umple macaroanele care apoi se vor aseza intr-un vas rezistent la foc .Se vor amesteca ouale,laptele,iaurtul se omogenizeaza bine cu un tel si se pune peste macaroane in vasul de yena ,bineinteles ca vom presara  parmezanul si pentru 20 minute va fi dat la cuptor . Se poate servi cu orice salata exemplu eu am avut o salata de fasole uscata (rosie la culoare)

Pofta buna,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane uriase umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu branza si dovlecel