Iahnie de fasole

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Apr 2013 | 3947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole,
  • 3 linguri ulei,
  • o ceapă,
  • 2 linguri făină,
  • 2 linguri mălai,
  • 1 linguriță boia dulce,
  • 1 linguriță boia iute,
  • 1 linguriță cimbru,
  • o lingură bulion,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea se pune de cu seară în apă rece. A doua zi se fierbe până se inmoaie.

Călim ceapa tocată mărunt până devine aurie, apoi adăugăm făina, mălaiul și boiaua. Se adaugă fasolea și apa în care a fiert. Adăugăm bulionul diluat în puțină apă. Se condimentează cu sare și cimbru. Se dă la cuptor pentru 30 minute la 180 grade C.

Servim cu murături asortate și cârnați dacă nu țineți post. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de fasole neagra