Iahnie de fasole

de delia64 in Mancaruri de post, 31 Ian 2013 | 5036 vizualizari

 

O mancare numai buna pentru zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de fasole de 800 de g
  • 50 ml ule
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 linguri ketceap de casa
  • patrunjel si marar verde de la congelator
  • sare, piper dupa gust
  • foi de dafin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Punem uleiul la incins.

Taiem legumele cubulete. 

In uleiul incins adaugam ceapa si usturoiul taiate, amestecand pana devin sticloase.

Pe  urma punem ardeii si ketceapul si-i lasam pana isi lasa zeama, dupa care adaugam conserva de  fasole.

Punem o cana de apa calda si lasam sa fiarba toate incet amestecand din can in cand.

La urma presaram patrunjel si marar si 2-3 foi de dafin.

Pofta  buna!!!

TIPS-URI

1

se poate folosi si fasole uscata pusa de seara la innmuiat;

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]