Hummus

de -Licurici- in Mancaruri de post, 24 Sep 2019 | 5801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g boabe de naut;
  • 2 linguri pasta tahini;
  • un catel de usturoi;
  • sucul de la o jumatate de lamaie;
  • sare;
  • chimion;
  • ulei de masline;
  • mix seminte.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Nautul trebuie pus la hidratat in apa rece cu o seara inainte sau cel putin 4 ore inainte sa fie fiert.

Nautul hidratat se fierbe in jur de 2 ore in apa rece sau se foloseste naut la cutie.

Se pun toate ingredientele intr-un blender si se amesteca bine.

Ulei de masline am pus cat sa se lege bine, sa iasa ca o pasta.

Se serveste cu mix de seminte si cu paine naan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]