Gulas

de alice_ciobanu in Porc, 25 Ian 2013 | 6608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • una bucata de porc de 1 kg
  • 4 cepe mari tocate
  • 5-6 catei de usturoi
  • 100-150 ml ulei
  • 2 morcovi
  • 1-2 ardei
  • 4 rosii
  • 400 ml suc de rosii
  • sare si piper
  • 2 linguri boia de ardei dulce
  • 1 lingura paprika afumata
  • 1 lingura paprika ungureasca
  • 1 lingurita paprika iute
  • 3 frunze dafin
  • cateva seminte de chimen
  • 1 litru de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Carnea de porc o taiem in bucati potrivite si o prajim pe toate partile in uleiul incins. O scoatem si o pastram la cald. In acelasi ulei punem cepele tocate si usturoiul zdrobit si lasam pana se caleste si devine moale si aurie. Adaugam morcovii rasi pe razatoarea mica, ardeii taiati marunt, rosiile tocate. Amestecam si lasam sa fiarba cateva minute. Adaugam bucatile de carne, sucul de rosii, apa, boiaua de ardei si cele trei feluri de paprika. Adaugam sare si piepr, astea le putem pune si spre sfarsit, dupa gustul fiecaruia. Acoperim ceaunelul cu un capac, dam focul spre minim si lasam la foc mocnit cam o ora, o ora si jumatate. Cand e aproape gata, cam cu vreo 25 minute inainte, puteti adauga cativa cartofi taiati bucati mari sau cateva zdrente facute din ou si faina. Eu am preferat sa il fac simplu, de data asta!

Serviti gulasul cald, fierbinte chiar! Incercati si nu veti regreta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

ieri la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas ca la Timisoara