Gogosi umplute cu gem

de sasha in Dulciuri, 21 Mar 2013 | 4628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie uscata
  • 250 g zahar
  • 1 esenta de portocala
  • ulei
  • apa calduta
  • gem
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu gem:

Cernem faina, facem un cuib in mijloc, adaugam zaharul, esenta, ouale, drojdia dizolvata in apa calduta, framantam bine cu apa calduta. Cand devine vartoasa, dar un pic mai moale, ca sa finalizam aluatul ungem cu ulei bine de tot si-l lasam la crescut pentru 1 h. 

Cand a crescut, formam mingiute pe care le intindem cu facaletul. Luam un pahar si formam usor alt rotund pe care-l umplem cu putin gem, cealalta jumatate care nu am format nimic o punem peste aluatul cu gem. 

Luam paharul si decupam dupa umflatura cu gem. Cand am terminat toata compozitia. Le prajim in mult ulei incuns pana se rumenesc. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bucataras Monica 1

21.03.2013, 15:50

ai vreuna si cu ciocolata sau macar putin aluat ca o fac eu

sasha 1

21.03.2013, 17:59

am facut si cu ciocolata

Rocsi 1

21.03.2013, 20:11

Ce pofta imi e de o gogoasa umpluta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi ca la bunica