Gingerata

de Corinuta in Bauturi, 9 Iul 2011 | 6338 vizualizari

 

Pa caldura asta torida merge bine o gingerata cu gheata ;) Este de fapt o limonada putin mai picanta, multumesc Ligia pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • radacina de ghimbir 
  • 2 lamai
  • 4 linguri miere
  • 1 l apa plata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gingerata:

Se taie din radacina de ghimbir cca 3 cm, se curata si se toaca cubulete. Se stoarce zeama de la lamai si se toarna in blender impreuna cu ghimbirul, mierea si apa. Se mixeaza bine cca 3 minute la viteza maxima.

Se poate servi ca atare sau se strecoara si se serveste rece de la frigider si/sau cu gheata.

Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Gingerata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Corinuta 1

09.07.2011, 23:59

Dia
Rocsi, daca zici tu
Madi, ma bucur tare mult ca-ti place
Beu si cu tine!
Ruxy draga, te pup
Adina, multumesc

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:52

Corinuta 1

11.07.2011, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oishr - Cafea cu ghimbir din Yemen