Ghiveci de legume cu piept de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 14 Aug 2010 | 10232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • o mana fasole verde
  • 2-3 linguri de orez
  • 2-3 rosii
  • usturoi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • o telina mica
  • patrunjel
  • un dovlecel
  • marar
  • sare
  • piper
  • un piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu piept de pui:

Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in putina apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie.
Spalam legumele, le curatam si taiem dupa preferinte.
Dupa ce a fiert pieptul de pui, punem si legumele si orezul peste el. ( daca este prea multa apa, mai aruncam si oprim cat sa acopere legumele).
Lasam sa fiarba si legumele si orezul dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust.
Asezonam cu verdeata.
Eu am ales acest mod de a le fierbe pentru ca e mult mai sanatos si ii dau si piticului meu sa pape.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (8)

nadina73 1

15.08.2010, 00:06

cu 5 furcu pot manca mai mult nu?

jolygina 1

17.08.2010, 23:14

delicios o portie si la mine se poate

Dana Cristea - pusikmea 1

23.08.2010, 07:09

va multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu piept de pui, savoare si gust intr-o reteta simpla