Gem de capsuni

de lilik in Dulceata / Gem, 18 Iun 2011 | 5107 vizualizari

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

18.06.2011, 18:49

Minunat!!!!!! Totul...cu capsuni delicioase....gem, dulceata, prajituri, spuma...iubesc capsunile

marcela1979 1

18.06.2011, 18:57

bun bun

Cris2711 1

18.06.2011, 19:07

extra lecker prezentarea

Rocsi 1

18.06.2011, 19:13

minunat

lilik 1

18.06.2011, 19:38

Dana Cristea - pusikmea 1

18.06.2011, 20:10

super!!!tre' sa fac si eu pana mai sunt capsuni pe piata

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:41

bun

Bayram 1

19.06.2011, 07:51

Super prezentarea!!!!

nina46 1

19.06.2011, 08:40

am citit in cartea de dulciuri ca zeama de lamaie se pune la urma, dupa ce au fiert fructele !

Anamaria7 1

19.06.2011, 09:53

bunatate inmiresmata

DIANA B 1

19.06.2011, 11:50

aziz 1

19.06.2011, 12:12

super bun

La Ancuta 1

19.06.2011, 12:49

foarte bun

mirela0911 1

19.06.2011, 12:51

tare bun gemul

diaconta 1

19.06.2011, 16:58

minunat

MotanLaOale 1

20.06.2011, 15:27

mena29 1

20.06.2011, 19:16

ionela2682 1

20.06.2011, 21:23

lilik 1

23.06.2011, 10:41

Nina46 eu de cand fac dulceata si gem am pus zeama de lamaie la inceput...acum ce sa zic o fii cum e scris prin carti,dar eu sunt multumita de rezultatele obtinute si iti pot spune ca mai am si acum dulceata de anul trecut facuta in acelasi mod si se mentine perfect ramane la aprecierea fiecaruia cum sa faca propria dulceata sau propriul gem

lilik 1

23.06.2011, 10:42

va multumesc frumos tuturor

adry88 1

03.07.2011, 12:47

frumoasa prezentarea

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de zmeura fara samburi