Fursecuri cu gem

de Lau in Dulciuri, 16 Apr 2015 | 3236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 80 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150-200 g faina
  • 1 galbenus
  • 1 praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 g nuca macinata
  • 1 albus
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu gem:

Se mixeaza untul cu zaharul, adaugam galbenusul si mixam pana ce se incorporeaza.

Adaugam 150 g faina amestecata cu sarea,praful de copt si amestecam pana rezulta un aluat nelipicios (daca este nevoie mai adaugam faina).

Formam bilute din aluat pe care le vom trece prin albusul batut cu furculita.

Dupa care trecem bilutele prin nuca macinata si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Facem o gaura in mijloc in care vom adauga putina dulceata.

Le vom coace  in cuptorul incalzit cca 15 minute pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu crema de cappuccino