Friptura de porc la cuptor

de marinicayou10 in Porc, 17 Apr 2012 | 5734 vizualizari

 

Hristos A Inviat !

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de porc,poate fi pulpa,spata,fleica,muschi
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • busuioc
  • ulei
  • 2 cani vin alb
  • 4-5 cani apa
  • 3-4 linguri smantana grasa
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Spalam carnea si o asezam in tava unsa cu ulei.Punem sare si piper pe ambele parti,iar deasupra oregano,cimbru si busuioc.Cu un cutit cu varf ascutit ,facem cateva gauri unde vom baga bucati de usturoi.

In tava punem 2 cani de vin si 2 de apa si dam la cuptor la foc mediu la inceput,iar pe la sfarsit dam focul mai tare sa se rumeneasca frumos deasupra.Cand mai scade din zeama,mai adaugam cate o cana de apa. Cand fripturica este gata,o scoatem din tava,iar cu sosul ramas,il amestecam cu smantana grasa.Servim friptura cu acest sos foarte bun :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor