Friptura de miel

de marinicayou10 in Oaie, 8 Apr 2012 | 4905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de miel(fata-spate)
  • 1-2 legatura de ceapa verde
  • 1-2 legatura de usturoi verde
  • 1 cana mare de vin de preferat rosu ..eu am avut mai roze
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 1 cana de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Se spala bine carnea. Se unge o tava cu ulei. Se pune carnea,se condimenteaza si sareaza,se toaca ceapa si usturoiul,se adauga in tava impreuna cu apa si vinul.Se da la cuptor la for mediu spre tare dar nu prea tare si se lasa pana scade din zeama si se rumeneste bine.Dupa jumatate de ora intoarceti pulpa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]