Friptura de iepure cu legume la cuptor

de marcela1979 in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2014 | 3711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc cotlet de iepure
  • 1/2 dovlecel
  • 1/4 conopida
  • 1 punga fasole verde congelata
  • cimbru,salvie,rozmarin
  • sare,piper
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 ardei verde gras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu legume la cuptor:

Se spala dovlecelul,conopida si ardeii.Se taie bastonase dovlecelul si ardeii.Iepurele se condimenteaza cu sare,piper,salvie,cimbru si rozmarin.Intr-o tava se pune punga de copt ,se aseaza fasolea verde,ardeii,dovlecelul si conopida.Se presara un pic de sare si piper.Se pune peste ele bucatile de iepure condimentat,se leaga punga la gura ,se inteapa cu o scobitoare in 6 locuri si se da la cuptorul incins la foc mediu 1 ora si jumatate.Cand este gata se stinge focul si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor