Friptura de iepure cu legume la cuptor

de marcela1979 in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2014 | 3959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc cotlet de iepure
  • 1/2 dovlecel
  • 1/4 conopida
  • 1 punga fasole verde congelata
  • cimbru,salvie,rozmarin
  • sare,piper
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 ardei verde gras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu legume la cuptor:

Se spala dovlecelul,conopida si ardeii.Se taie bastonase dovlecelul si ardeii.Iepurele se condimenteaza cu sare,piper,salvie,cimbru si rozmarin.Intr-o tava se pune punga de copt ,se aseaza fasolea verde,ardeii,dovlecelul si conopida.Se presara un pic de sare si piper.Se pune peste ele bucatile de iepure condimentat,se leaga punga la gura ,se inteapa cu o scobitoare in 6 locuri si se da la cuptorul incins la foc mediu 1 ora si jumatate.Cand este gata se stinge focul si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

alilianaa 1

29.05.2014, 13:11

ce delicios trebuie sa fie..

Constelatialeu 1

29.05.2014, 16:05

MOKUSKA 1

29.05.2014, 16:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]