Foietaj cu sunca si mozzarella

de micki in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 20851 vizualizari

 

Sunt fff buni....eu fac duminica cand am musafiri!

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat de foietaj proaspat
  • felii de sunca
  • mozzarella rasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu sunca si mozzarella:

Se desface aluatul de foietaj,se pune  mozzarella rasa prin razatoarea mare apoi deasupra feliile de sunca in asa fel incat sa acopere toata mozzarella..Se taie fasii pe lung apoi se ruleaza fff strans fiecare fasie.Cerculetele astfel formate se  aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptor la 200 grade pentru 15 minute circa.

TIPS-URI

1

Daca va place puteti unge foaia de foietaj cu putin suc de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi si sunca (Quiche)