Foietaj cu pireu de pere

de bahna_violeta in Dulciuri, 27 Aug 2012 | 4438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pere
  • un pachet foietaj Linco
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu pireu de pere:

Punem perele la fiert ,dupa ce au fiert le curatam de pielita si de cotor.

Le punem la blendar cu 3 lg zahar.T

aiem foaia de aluan in patratele, umplem fiecare patratel cu pireul de pere si facem pachetele,crestam cu un cutit deasupra si faceam asa pana le treminam pe toate.

Le punem la  cuptor pt 30 de minute .

Se pot servi calde sau reci.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pireu de pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]