Foietaj cu carne

de Constelatialeu in Porc, 20 Sep 2013 | 8145 vizualizari

 

Ceva repede si gustos,ca n-am timp de chestii ''supercalifragilistice''.....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • cca 200 g carne porc tocata
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ou
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu carne:

Carnea tocata, impreuna cu ceapa taiata marunt si ardeiul taiat cubulete, le amestecam, potrivim de sare si piper si le calim intr-o tigaie cu ulei incins, pana se inoaie ceapa si ardeiul. Apoi le transferam intr-un castron, adaugam un ou si mararul, omogenizam si intindem umplutura peste foaia de foietaj. Rulam de la ambele capete spre mijloc.

Punem foitajul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptor cca 20-25 minute. Cand e aproape gata ungem cu un pic de ulei de masline.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carne