Focaccia

de Anett in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 6007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina de grau
  • 300 ml apa calduta
  • un plic drojdie
  • 2 linguri ulei de masline +2 linguri
  • un praf de sare
  • rosii cherry
  • branza rasa
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia:

Amestecam drojdia cu putina faina, putina apa calduta, un praf de zahar si un praf de sare si se lasa sa creasca 15 minute.

Apoi amestecam restul de faina cu uleiul de masline si maiaua. Turnam treptat restul de apa calduta, amestecand mereu aluatul, pana se omogenizeaza. Lasam aluatul sa creasca, acoperit cu un prosop curat. Ungem o tava cu ulei de masline si turnam aluatul in ea. Ungem aluatul cu ulei de masline, presarim cu oregano si sare de mare, apoi punem si rosiile.

In final le acoperim cu cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]