Fluturi, fluturi

de Simo in Mancare copii, 15 Apr 2009 | 6638 vizualizari

 

Un desert delicios si hranitor pentru copilasi!

 

INGREDIENTE

  • 200 g crema de branza sau branza de vaci amestecata cu putina smantana
  • 3 felii de franzela
  • 9 grisine
  • mandarine
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingurita zahar vanilat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fluturi, fluturi:

Se taie feliile de franzela in jumatate. Frecam branza cu zaharul pudra si cu cel vanilat, pana obtinem o compozitie omogena. Se prind feliile de paine intre ele ( lipim jumatatile la partea cu coaja cu ajutorul unei grisine). Asa am obtinut aripioarele fluturasului :)) Fixam cate doua grisine pe post de antene. Pentru a acoperi locul in care sunt amplasate antenele si grisina de legatura, se face cu ajutorul unui pos de ornat torturi un segment de branza, care va fi corpul fluturasului! Se ung aripioarele cu crema de branza si deasupra se aranjeaza felii de mandarine (eu am pus din conserva  ).

Copilasii mei si-au lins degetelele  !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fluturi, fluturi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Flori 1

19.03.2009, 19:13

Copiii tai s-au lis pe degete si eu am lins un pic ecranul monitorului, da' numa' asa, intr-un colt, unde am facut "carare" de cand intru pe Bucataras.)))

Bucataras 1

17.05.2009, 19:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cu branza de vaci si capsuni- dupa 1 an