Escalop de porc cu ciuperci

de Panacris in Porc, 27 Apr 2011 | 7609 vizualizari

 

O mancare rapida si delicioasa!!!

 

INGREDIENTE

  • carne de porc 1000gr.
  • ciuperci congelate 1000 gr.
  • smantana dulce 250 ml.
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • boia dulce de ardei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Carnea (pulpa sau fleica de porc) se taie fideluta si se prajeste in ulei de masline (eu am folosit tigaia Wok!) Ciupercile decongelate se pun peste carnea rumenita si se fierb acoperit pana se evapora tot lichidul. Se asezoneaza cu sare si piper, optional cu boia dulce de ardei. La final se rastoarna smantana lichida si se mai lasa la foc mic sa fiarba pana se ingroasa ca un sos. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Escalopul se poate servi cu cartofi natur, orez, paste, paine,  sau galuste de cartofi.

2

se pot folosi si ciuperci proaspete sau din conserva

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]