Dulceata de cirese

de Angelina_Elena in Dulciuri, 24 Iun 2013 | 3239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg cirese (au avut cu tot cu samburi)
  • 2, 5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Spalam cirese, scoatem samburii si le punem intr-o oala mai mare.

Punem zaharul peste ele, amestecam si le lasam vreo 3 ore pana lasa zeama.

Le punem apoi la fiert pe ochiul de la aragaz.

Fierbem dulceata de cirese pana cand zeama lasata se ingroasa.

Punem dulceata in borcanele spalate si sterilizate.

Inchidem capacele ermetic si lasam borcanele cu dulceata cu gura in jos, invelite in paturi pana a doua zi.

Foarte buna!

TIPS-URI

1

Pentru a incerca daca dulceata de visine e fiarta destul punem o lingura de dulceata pe o farfuriuta si lasam sa se raceasca pentru a vedea daca are consisteta dorita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese in sirop de zahar