Drob de pui

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 11817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 1/2 kg piept de pui dezosat
  • 1 kg pipote si inimi
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 legatura patrunjel
  • 7 oua
  • sare, piper
  • 5 oua fierte tari
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Se pun la fiert ficateii dupa ce au fost lasati putin in apa rece. Pipotele si inimile se pun la fiert in apa cu sare. Pieptul se fierbe separat. Dupa ce se lasa la racit se dau prin masina de tocat toate. 

Ceapa se caleste putin in ulei pana devine sticloasa. Se adauga peste tocatura alaturi de patrunjelul verde tocat marunt, ouale batute bine si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca toate aceste ingrediente cu mana pana se omogenizeaza. 

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune jumatate din drob si se niveleaza. Se aseaza cele cinci oua fierte pe mijloc si se pune restul de drob. 

Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa in jur de o ora (pana prinde o crusta deasupra). 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

28.05.2012, 16:37

buuuun

mirela0911 1

29.05.2012, 20:26

Cris Miuta mamaie va multumesc!

mihaelar63 1

30.05.2012, 16:06

De mielut nu mananc dar de pui parca m-as incumeta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui