Dovlecel pane

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2014 | 3259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 4 lg faina alba de grau
  • 4 lg pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Spalam dovlecelul bine , curatam de coaja , taiem capetele , apoi taiem feliute rotunde subtiri , punem feliile intr-o farfurie , condimentam cu sare si piper , lasam 10 minute ;

Punem o tigaie cu ulei la incins ;

Batem doua oua cu putina sare , dam fiecare feliuta de dovlecel prin faina , ou , pesmet , dupa care dam in tigaia incinsa cu ulei ;

Lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti , continuam tot asa pana terminam de prajit fiecare felie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (4)

Rocsi 1

09.04.2014, 10:44

Pushaa 1

09.04.2014, 11:10

deyutzky 1

09.04.2014, 13:13

like

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez