Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2015 | 7624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa potrivita
  • marar proaspat
  • putin unt
  • cascaval delaco
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor:

Dovleceii se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 5 minute.
Se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.Se taie pe lung si se scoate cu grija mijlocul cu o lingurita.
Ceapa se toaca marunt, se pune la calit pentru cateva minute.Se adauga ciuperciile scurse de zeama si taiate mai marunt,se pun condimentele si mararul tocat marunt.
Se umple fiecare dovlecel cu compozitia de ciuperci,deasupra se pune putin unt.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,sau intr-un vas ceramic stropit cu ulei de masline.
Se pune sare si piper deasupra si se da la cuptor pentru 5 minute.
Se scot, se presara cascavalul ras pe fiecare dovlecel umplut si se mai lasa la cuptor 10-15 minute.
Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi