Dovlecei umpluti

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 7386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei
  • 1/2 kg carne tocata (pui, vita, porc)
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • sare, piper, boia
  • ulei
  • (1 ou)
  • cascaval sau branza de burduf
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Curatam dovleceii, le spalam, le taiem in lung si le scobim de semintele. Le presaram cu putin sare si piper. Ceapa, ardeiul si carnea le calim in putin ulei.  Luam de pe foc si amestecam cu condimentele. Dupa ce s-a racit putem sa adaugam si 1 ou.

Tapetam o tava mai mare, umplem dovleceii cu carne si le presaram cu branza sau cascaval. Lasam la cuptorul fierbinte la foc mare 15-20 minute pana se rumenesc deasupra. Se servesc imediat scoase din cuptor.

TIPS-URI

1

dupa ce se racesc se inmoaie, de preferat sa se consume inainte

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soricei deliciosi