Cremvursti cu cascaval in foietaj

de ela in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 11648 vizualizari

 

simplu,rapid si delicios,se poate servi cald sau rece,se poate lua la pachet la lucru

 

INGREDIENTE

  • 12cremvursti din piept de pui
  • 800gr foi foietaj
  • 1ou
  • 12 bucati cascaval felii
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvursti cu cascaval in foietaj:

Se lasa sa se dezghete aluatul la temperatura camerei,se desface folia si se intinde aluatul.Fiecare foaie se imparte in 6.Pe fiecare parte se pune o felie de cascaval si un cremvursti si se ruleaza dupa preferinta.Se cresteaza cu un cutit.

Se bate un ou cu care se unge fiecare parte de aluat,apoi se presara deasupra parmezan.

Se aseaza intr-o tava si se da la cuptor 20-30minute,pana se rumeneste frumos.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvursti cu cascaval in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Varianta mea de piureu de cartofi