Cremvursti cu cascaval in foietaj

de ela in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 12196 vizualizari

 

simplu,rapid si delicios,se poate servi cald sau rece,se poate lua la pachet la lucru

 

INGREDIENTE

  • 12cremvursti din piept de pui
  • 800gr foi foietaj
  • 1ou
  • 12 bucati cascaval felii
  • parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremvursti cu cascaval in foietaj:

Se lasa sa se dezghete aluatul la temperatura camerei,se desface folia si se intinde aluatul.Fiecare foaie se imparte in 6.Pe fiecare parte se pune o felie de cascaval si un cremvursti si se ruleaza dupa preferinta.Se cresteaza cu un cutit.

Se bate un ou cu care se unge fiecare parte de aluat,apoi se presara deasupra parmezan.

Se aseaza intr-o tava si se da la cuptor 20-30minute,pana se rumeneste frumos.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremvursti cu cascaval in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]