Dovlecei umpluti

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 20 Iul 2012 | 4191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • 3 rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 500 g pulpa de porc
  • cateva fire de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

DovleceIi ii curatam de coaja si ii scobim cu o lingura.Calim ceapa in putin ulei,adaugam si morcovul dat prin razatoare,pasta de tomate si carnea de porc taiata cuburi si lasam sa se prajeasca putin impreuna.

Apoi adaugam si mijlocul de la dovleceii care i-am scobit,orezul cu o cana de apa si lasam sa fiarba pana scade zeama.

Lasam sa se raceasca dupa care se amesteca cu oul,cimbrul,oregano,sarea si piperul dupa gust.

Umplem dovleceii cu amestecul de carne si deasupra adaugam  cascaval ras,felii de rosii peste cascaval si oregano deasupra.

Ii asezam in tava adaugam 1 cana de apa amestecata cu o lingura pasta de tomate.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]