Dovlecei pane

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 7 Sep 2012 | 3617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • usturoi granule
  • oregano
  • 100 ml lapte
  • 3 dovlecei potriviti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam dovleceii si ii taiem felii, le saram si lasam cca 15 minute.

Batem ouale cu sare si piper, adaugam laptele si faina si amestecam bine (sa iasa un aluat potrivit mai subtire ca smantana)

Incalzim uleiul in tigaie si trecem dovleceii prin compozitie dupa care asezam in tigaie,

Ii prajim pe ambele parti dupa care ii scoatem pe un servetel absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]