Dovlecei gratinati

de irena in Mancaruri de legume, 9 Mar 2012 | 4536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei,
  • 3 linguri smantana,
  • 100 gr cascaval ras,
  • sare ,
  • piper,
  • 2oua,
  • 4 linguri pesmet,
  • 1 catel usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei gratinati:

Dovleceii se spala si se taie rondele,apoi se sareaza si se lasa 15 min ca sarea sa extraga apa din ei.

Intr o forma termorezistenta unsa cu unt se aseaza 2 linguri de pesmet si apoi dovleceii,apoi 50 gr cascaval ras,1 catel de usturoi taiat rondele,iar un rand de dovlecei, iar deasupra restul de cascaval ras si amestecul de samntana cu 2 oua batute si se presara restul de pesmet.

Se coace cca 30 min in cuptorul preincalzit la 180 C .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gratin cu dovlecel si rosii