Diplomat cu iaurt si caise

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 12 Iul 2010 | 6863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt de caise
  • 200 ml frisca
  • 20 g gelatina
  • 500 g caise
  • 12 piscoturi
  • sirop de zahar ars
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat cu iaurt si caise:

gelatina se pune la inmuiat in apa rece si apoi se dizolva la bain marie sau la mw si se pune peste iaurt si se amesteca energic.

Frisca se bate bine si se adauga cremei de iaurt si se mixeaza bine.

250 g caise se zdrobesc cu blenderul si se adauga cremei.

Fiecare piscot se trece prin sirop si se rupe in bucatele si se aseaza in pahar,apoi se pune 1-2 linguri de crema,fructe(caise,cirese,capsuni,kiwi etc),piscot,crema.fiecare pahar se orneaza cu frisca si fructe si se dau la rece pt 2 h.

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat cu iaurt si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu iaurt