Desert napolitane de post

de xana in Dulciuri, 21 Feb 2018 | 10568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de napolitana
  • 170 gr biscuiti
  • 120 gr cocos
  • 100 gr margarina
  • 3 linguri cacao
  • 240 gr zahar
  • 240 ml apa
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert napolitane de post:

Punem pe foc apa cu zaharul si cacaua si lasam pana da in clocot. Luam de pe foc si adaugam margarina apoi amestecam pana margarina si zaharul sunt topite complet.

Turnam sosul peste biscuitii macinati, cocos si rom si omogenizam.

Pe prima foaie de napolitana punem o treime din cantitatea de crema, apoi a doua foaie si tot asa pana terminam cu ultima foaie de napoilitana.

Punem o greutate deasupra cat sa acopere toata suprafata napolitanei si dam la frigider pentru 10 minute dupa care se poate portiona dupa preferinta.

Se pastreaza la frigider acoperite de folie alimentara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert napolitane de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foi cu miere