Desert napolitane de post

de xana in Dulciuri, 21 Feb 2018 | 10856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de napolitana
  • 170 gr biscuiti
  • 120 gr cocos
  • 100 gr margarina
  • 3 linguri cacao
  • 240 gr zahar
  • 240 ml apa
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert napolitane de post:

Punem pe foc apa cu zaharul si cacaua si lasam pana da in clocot. Luam de pe foc si adaugam margarina apoi amestecam pana margarina si zaharul sunt topite complet.

Turnam sosul peste biscuitii macinati, cocos si rom si omogenizam.

Pe prima foaie de napolitana punem o treime din cantitatea de crema, apoi a doua foaie si tot asa pana terminam cu ultima foaie de napoilitana.

Punem o greutate deasupra cat sa acopere toata suprafata napolitanei si dam la frigider pentru 10 minute dupa care se poate portiona dupa preferinta.

Se pastreaza la frigider acoperite de folie alimentara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert napolitane de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute din biscuiti, dulcele simplu si gustos al copilariei