Desert Islere

de Mitinita in Dulciuri, 26 Feb 2019 | 4244 vizualizari

 

Fursecuri delicioase si fragede.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 500 g faina
  • Pentru crema:
  • 200 g unt 82%
  • 200 g zahar pudra
  • 3 lingurite cacao
  • Pentru decor:
  • glazura ciocolata neagra Dr Oetker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Islere:

Untul se mixeaza cu oul, se adauga treptat smantana, sucul de lamaie si zaharul vanilat.

Se adauga faina si praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un aluat omogen.

Se intinde o foaie de aluat de aproximativ jumatate de cm grosime si se taie cercuri de marime egala cu ajutorul unui pahar rotund sau cu un decupator de fursecuri.

Se pun pe foaia de copt, in tava si se dau la cuptor la 180 de grade pana incep sa se rumeneasca.

Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Crema

Untul se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga cacaua.

Glazura

Se pune intr-o oala apa la fiert si cand s-a infierbantat se introduce glazura de ciocolata neagra Dr Oetker.

Se tine pe foc pana cand se topeste ciocolata.

Asamblare 

Se iau cate doua fursecuri si le lipesc cu crema de unt.

Se aplica glazura de ciocolata si se lasa sa se intareasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Islere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert musuroi de cartita