Gogosi cu branza

de gaby_gabytza in Dulciuri, 13 Ian 2013 | 15122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 200 g iaurt
  • 100 g zahar
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 1 cub drojdie
  • 1 praf de sare
  • 200 ml apa minerala

umplutura

  • cca 500 g branza de vaci proaspata
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

Intr-un castron amestecam faina cu sarea si zaharul.Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa.Adaugam untul moale,iaurtul si restul de ingrediente si incepem sa framantam adaugand treptat apa.

Acoperim cu un prosop si lasam sa creasca intr-un loc calduros.

intr.un alt bol branza o amestecam cu restul ingredientelor.

Dupa ce a crescut aluatul intindem coca intr-o foaie dupa care taiem bucati peste care adaugam umplutura in mijloc pe fiecare bucata.

Impaturim unind capetele presand bine cu degetele.

Le prajim in baie de ulei pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.

Se pot servi simple sau pudrate cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (21)

diana_k 1

15.01.2013, 09:37

mmmm vreau si eu...

delia64 1

18.01.2013, 10:31

ginutzayrares 1

18.01.2013, 19:57

arata f bn o sa fac si eu miine deja mie pofta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]