Degețele de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 2 Mai 2012 | 6031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat și fără piele,
  • 3 linguri făină,
  • 3 albușuri de ou,
  • o lingură cu vârf susan,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degețele de pui:

Pieptul de pui spălat și zvântat se taie în fâșii lungi și cât mai subțiri. Se condimentează carnea cu sare și piper. Fâșiile de pui se dau prin făină (se pot pune într-o pungă împreună cu făina, agitându-se ușor). Se înlătură excesul de făină de pe fiecare bucățică de carne. Batem bine albușurile cu un praf de sare și piper. Când sunt bine bătute, albușurile se amestecă cu susanul.

Se trece fiecare fâșie de carne prin albușul bătut și se pune în uleiul încins. Se prăjesc 1-2 minute (sau până se rumenesc). Servim fierbinți cu garnitura preferată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Degețele de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

jolygina 1

02.05.2012, 23:41

place

Alinutza80 1

03.05.2012, 21:07

bun

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:42

Plac degetelele !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui