Cosulete aperitiv, cu file de hering

de RODIMUR in Peste, 30 Noi 2019 | 3067 vizualizari

 

În zilele de post cu dezlegare la pește, putem prepara niște aperitive atractive și gustoase cu doar câteva ingrediente. Un mod frumos și rapid de a pregăti un aperitiv pentru o masă festivă, în post sau în zilele obișnuite, dacă vă place peștele.

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 200 grame de file de hering
  • 4 frunze de salată
  • 14-15 roșii cherry
  • 14-15 măsline fără sâmburi
  • 1/2 lămâie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete aperitiv, cu file de hering:

Se spală frunzele de salată și se scurg bine de apă.

Se spală roșiile cherry și se feliază lămâia.

Se taie chiflele  și se golesc de miez.

Se feliază fileul de hering.

Se umplu chiflele cu: frunze de salată, felii de hering, roșii, măsline și felii de lămâie.

Coșulețele aperitiv se pot servi imediat, sau după ce stau 15 minute la rece.

TIPS-URI

1

Puteți folosi și altfel de pește.

2

Pentru decor, inițiativa personală este la mare apreciere.

3

Preparați coșulețele aperitiv cu puțin timp înainte de consumare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete aperitiv, cu file de hering" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Panacris 1

07.12.2019, 14:13

RODIMUR 1

07.12.2019, 14:26

Mă bucur mult că-ți plac, Găbytza...! Mulțumesc frumos, pentru apreciere!

RODIMUR 1

07.12.2019, 14:27

Mulțumesc frumos, Cristina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta cu ton